Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Ayşe Begüm Onbaşı Dünya Şampiyonu : Ayşe Begüm Onbaşı'dan Topkapı Sarayı'nda müthiş gösteri - Son daki̇ka haberi̇.milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Ayşe Begüm Onbaşı Dünya Şampiyonu : Ayşe Begüm Onbaşı'dan Topkapı Sarayı'nda müthiş gösteri - Son daki̇ka haberi̇.milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.. Aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda ayşe begüm onbaşı altın madalya kazandı. Çok mutluyuz, oraya çıkarken türkiye'nin, kadının gücünü göstermeye diye çıkmıştık. Milli jimnastikçi ayşe begüm onbaşı, portekiz'de düzenlenen aerobik jimnastik dünya kupası'nda altın madalya kazandı. Aynı kategoride, ayşe begüm onbaşı, mehmet ercoş ve deniz şahin'den oluşan trio milli takımı ise gümüş madalya kazandı. Fig dünya kupası'nda 20 bin 700 puan alarak podyumun en üst basamağına çıkan ayşe begüm onbaşı, elemelerde birinci olduğumda artık altın madalyaya uzanabileceğime daha da emin oldum.

Türkiye jimnastik federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; Bale antrenörünün tavsiyesi üzerine cimnastiğe başlayan ayşe begüm onbaşı, ilk yarışmasına 8 yaşında katıldı. 11 yaşından beri milli formayı taşıyan ayşe begüm onbaşı red bull atletidir. Ego spor kulübümüzün sporcusu ayşe begüm onbaşı, bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda dünya şampiyonu olarak bizleri çok mutlu etti. Dünya şampi̇yonu ci̇mnasti̇kçi̇ 24'te ayşe begüm onbaşı, azerbeycan bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Ayşe Begüm Onbaşı'dan gümüş madalya
Ayşe Begüm Onbaşı'dan gümüş madalya from media-cdn.t24.com.tr
Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. 29 mayıs 2021, cumartesi 06:58 son güncelleme: Dünya şampi̇yonu ci̇mnasti̇kçi̇ 24'te ayşe begüm onbaşı, azerbeycan bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan, dünya şampiyonu sporcumuz ayşe begüm onbaşı'yı arayarak tebriklerini iletti. Aerobik cimnastik disiplininde alt kategorilerde dünya ve avrupa şampiyonu olan red bull sporcusu ayşe begüm onbaşı, böylelikle kariyerinin ilk büyükler dünya şampiyonluğunu elde etti. Sayın cumhurbaşkanımıza tebrikleri için şükranlarımızı arz ediyoruz. Dünya şampiyonu olarak bizleri gururlandıran ayşe begüm onbaşı'nın başarısında başta ailesi olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Fig dünya kupası'nda 20 bin 700 puan alarak podyumun en üst basamağına çıkan ayşe begüm onbaşı, elemelerde birinci olduğumda artık altın madalyaya uzanabileceğime daha da emin oldum.

Azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda milli sporcu ayşe begüm onbaşı altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldu.

Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. .olarak algılar ama bu konuşma beni kamçıladı ve bunun sonucunda da dünya şampiyonu oldum 2016'da. Başarısıyla, aldığı madalyalarla adından söz ettiren ayşe begüm onbaşı, bir kez daha ülkenin göğsünü kabarttı. Sayın cumhurbaşkanımıza tebrikleri için şükranlarımızı arz ediyoruz. Ayşe begüm cimnastikte dünya şampiyonu oldu! Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik jimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Dünya şampi̇yonu ci̇mnasti̇kçi̇ 24'te ayşe begüm onbaşı, azerbeycan bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik jimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.haberin tamamı için. Aerobik cimnastik disiplininde alt kategorilerde dünya ve avrupa şampiyonu olan ayşe begüm onbaşı, böylelikle kariyerinin ilk büyükler dünya şampiyonluğunu elde etti. Cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan, dünya şampiyonu sporcumuz ayşe begüm onbaşı'yı arayarak tebriklerini iletti. Ego spor kulübümüzün sporcusu ayşe begüm onbaşı, bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda dünya şampiyonu olarak bizleri çok mutlu etti. Milli cimnastikçi ayşe begüm onbaşı aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Güney kore'de 13 haziran'da başlayan 14.

Aynı kategoride, ayşe begüm onbaşı, mehmet ercoş ve deniz şahin'den oluşan trio milli takımı ise gümüş madalya kazandı. Dünya şampiyonu olarak tarihi bir başarı elde eden ayşe begüm onbaşı ile telefonda görüşen cumhurbaşkanı erdoğan, milli sporcuyu kutladı. Ego spor kulübümüzün sporcusu ayşe begüm onbaşı, bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda dünya şampiyonu olarak bizleri çok mutlu etti. Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik jimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Başarısıyla, aldığı madalyalarla adından söz ettiren ayşe begüm onbaşı, bir kez daha ülkenin göğsünü kabarttı.

Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, TEDx'te
Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, TEDx'te from www.istekadinlar.com
29 mayıs 2021, cumartesi 06:58 son güncelleme: Fig dünya kupası'nda 20 bin 700 puan alarak podyumun en üst basamağına çıkan ayşe begüm onbaşı, elemelerde birinci olduğumda artık altın madalyaya uzanabileceğime daha da emin oldum. Kiziniz altinla geli̇yor dünya şampiyonu olan onbaşı'ya tebrik yağdı. // milli jimnastikçi ayşe begüm onbaşı'ndan tarihi bir başarı daha geldi. Dünya şampiyonu olarak tarihi bir başarı elde eden ayşe begüm onbaşı ile telefonda görüşen cumhurbaşkanı erdoğan, milli sporcuyu kutladı. Dünya şampiyonu olarak bizleri gururlandıran ayşe begüm onbaşı'nın başarısında başta ailesi olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Milli sporcular, türkiye'nin gurur olmaya devam ediyor. Milli jimnastikçi ayşe begüm onbaşı, portekiz'de düzenlenen aerobik jimnastik dünya kupası'nda altın madalya kazandı.

Azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda milli sporcu ayşe begüm onbaşı altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldu.

.olarak algılar ama bu konuşma beni kamçıladı ve bunun sonucunda da dünya şampiyonu oldum 2016'da. Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Aerobik cimnastik disiplininde alt kategorilerde dünya ve avrupa şampiyonu olan red bull sporcusu ayşe begüm onbaşı, böylelikle kariyerinin ilk büyükler dünya şampiyonluğunu elde etti. Finalde ise bunun da üstüne çıkarak 21.850 puan toplayan ayşe begüm onbaşı, tüm rakiplerini geride bırakarak dünya şampiyonu unvanının sahibi oldu. 19 yaşındaki sporcu, azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen şampiyonada finalde 21.850 puanla altın. Son daki̇ka haberi̇.milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Türkiye jimnastik federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; Dünya şampiyonu ayşe begüm onbaşı'nın başarıları… milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda muhteşem performansıyla altın madalya kazandı. Kendine meydan okumakla başladığı aerobik jimnastikte rakiplerini geçip dünya şampiyonu oldu. Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik jimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.haberin tamamı için. Kez sandviç yeme şampiyonu oldu. Aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda ayşe begüm onbaşı altın madalya kazandı. Sayın cumhurbaşkanımıza tebrikleri için şükranlarımızı arz ediyoruz.

Dünya şampi̇yonu ci̇mnasti̇kçi̇ 24'te ayşe begüm onbaşı, azerbeycan bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Hayat normale döndüğünde ayşe begüm onbaşı hangi yarışmalara katılacak? Kez sandviç yeme şampiyonu oldu. Ayşe begüm onbaşı ismini duymayan ve her başarısında göğsü kabarmayan insan var mıdır? // milli jimnastikçi ayşe begüm onbaşı'ndan tarihi bir başarı daha geldi.

Lider Recep Tayyip Erdoğan'dan dünya şampiyonu Ayşe Begüm ...
Lider Recep Tayyip Erdoğan'dan dünya şampiyonu Ayşe Begüm ... from genelsite.com
Güney kore'de 13 haziran'da başlayan 14. Başarısıyla, aldığı madalyalarla adından söz ettiren ayşe begüm onbaşı, bir kez daha ülkenin göğsünü kabarttı. .olarak algılar ama bu konuşma beni kamçıladı ve bunun sonucunda da dünya şampiyonu oldum 2016'da. Türkiye jimnastik federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; Dünya şampiyonu ayşe begüm onbaşı'nın başarıları… milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda muhteşem performansıyla altın madalya kazandı. Azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda 21.850 puanla altın madalya kazanan ayşe begüm onbaşı'yı yürekten kutluyorum. .cimnastik dünya şampiyonası bireysel kadınlar kategorisinde 21.850 puan alarak altın madalya kazandı ve dünya şampiyonu oldu. Ego spor kulübümüzün sporcusu ayşe begüm onbaşı, bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda dünya şampiyonu olarak bizleri çok mutlu etti.

Dünya şampiyonu olarak tarihi bir başarı elde eden ayşe begüm onbaşı ile telefonda görüşen cumhurbaşkanı erdoğan, milli sporcuyu kutladı.

.olarak algılar ama bu konuşma beni kamçıladı ve bunun sonucunda da dünya şampiyonu oldum 2016'da. Türkiye jimnastik federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; Azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda milli sporcu ayşe begüm onbaşı altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldu. Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Son daki̇ka haberi̇.milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Aerobik cimnastik disiplininde alt kategorilerde dünya ve avrupa şampiyonu olan red bull sporcusu ayşe begüm onbaşı, böylelikle kariyerinin ilk büyükler dünya şampiyonluğunu elde etti. Kendine meydan okumakla başladığı aerobik jimnastikte rakiplerini geçip dünya şampiyonu oldu. Dünya şampi̇yonu ci̇mnasti̇kçi̇ 24'te ayşe begüm onbaşı, azerbeycan bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik jimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Çok mutlu olduğunu ifade eden dünya şampiyonu ayşe begüm onbaşı, öncelikle çok mutluluk vericiydi. Ayşe begüm onbaşı ismini duymayan ve her başarısında göğsü kabarmayan insan var mıdır? 19 yaşındaki sporcu, azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen şampiyonada finalde 21.850 puanla altın. Milli cimnastikçi ayşe begüm onbaşı aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Kez sandviç yeme şampiyonu oldu ayşe begüm onbaşı. 15 yaşındaki ayşe begüm onbaşı dünya şampiyonu oldu.